Chips en Yoga? Gouden combinatie volgens chipsmerk Lay’s!

Om een nieuwe ‘gezonde’ chipsvariant te lanceren, komt Lay’s met een yogales met yogahoudingen die zijn geïnspireerd op chips.

Chips-yoga
PepsiCo

Lay’s, een merk uit de stal van PepsiCo, breidt zijn assortiment van de minder vette chipslijn Lay’s Oven Baked uit met groentechips. Het gaat volgens Lay’s om het eerste chipje met groenten, verkrijgbaar in de smaken zoete aardappel of rode biet. ‘Lay’s Oven Baked® with Veggie chips zijn een mix van tarwe, aardappel en rode biet of zoete aardappels. Beide smaken bevatten 40% minder vet ten opzichte van vergelijkbare chips met of zonder groente.’

Gezonder snacken is het devies volgens Julie De Backer, junior brand manager Lay’s: ‘We zien steeds een grotere beweging naar een bewuster leven, maar ook naar plantaardige producten. Als marktleider willen we mee met de wens van de consument. Lay’s Oven Baked staat voor bewust genieten.’

Grachtengordel

Om de lancering van de veggie chips onder de aandacht te brengen, komt de chipsfabrikant met een mediastuntje: ‘chips-yoga’ (eenmalig op 28 november in een yogaschool binnen de grachtengordel van Amsterdam). Volgens Lay’s gaat het om een yogales met verschillende poses, zoals 'The Crunchy Bag', ‘The Flying Veggie’, ‘The Drop to the Beet’ en ‘The Bendy Sweet Potato’.

Ondanks de meligheid én de eenmaligheid van het initiatief, zegt Lay’s met de chips-yoga consumenten te willen motiveren om bewuster om te gaan met hun snackmoment en hun levensstijl.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie