Fitnessapp OneFit fuseert met Duitse branchegenoot Urban Sports Club

Hun flexibele sportabonnementen geven daardoor straks toegang tot een netwerk van meer dan 10 duizend partnerlocaties.

Fusie
OneFit

Het bedrijf achter de Nederlandse sport- en fitnessapp OneFit gaat samen verder met de Duitse branchegenoot Urban Sports Club. Daardoor geven hun flexibele sportabonnementen straks toegang tot een netwerk van meer dan 10.000 partnerlocaties als sportscholen en yogastudio's.

Leden kunnen met de mobiele app lessen reserveren en inchecken bij fitness- en yogastudio's, outdoor workouts, zwembaden en vele andere sportmogelijkheden.

 De Duitse en Spaanse teams en producten zullen samengaan onder de naam Urban Sports Club, terwijl in de Nederlandse markt het merk OneFit actief blijft. In de toekomst zal hun gecombineerde partnernetwerk zich uitstrekken over 62 steden in Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Nederland en Portugal.

Advertentie
advertisement

Zwembaden

In Nederland blijft het merk OneFit bestaan, Urban Sports Club was hier nog niet actief. Nu richt OneFit zich in Nederland nog op de regio's Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam. De fusiedeal moet groei makkelijker maken. Op termijn zullen klanten met de mobiele app dus lessen kunnen reserveren en inchecken bij een groter aantal fitness- en yogastudio's, outdoor workouts, zwembaden en andere sportmogelijkheden.

Hoeveel geld er met de deal is gemoeid, is niet naar buiten gebracht. OneFit wordt onderdeel van de Urban Sports Club-groep. De oprichters van de Duitse partij krijgen de leiding over het gecombineerde bedrijf, waar dan meer dan 400 mensen werken. De OneFit-oprichters krijgen wel leidende posities. Het kantoor in Amsterdam blijft ongewijzigd.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie