Het netwerkeffect; je merk consistenter in beeld en geluid

In deze sessie leer en ervaar je de dynamiek van het netwerkeffect (ADCN) en welke - cruciale - rol audio hierin speelt (Talpa Network).

Tijdens Marketing Live! op 16 november verzorgt Talpa Network in samenwerking met ADCN | Club For Creativity een sessie die je niet wilt missen! In deze (interactieve) sessie leer en ervaar je namelijk de dynamiek van het netwerkeffect en welke -cruciale - rol audio hierin speelt.

Talpa Network vertelt je welke rol audio in de mediamix speelt en geeft een deep dive in 'sonic branding'. Hoe klinkt jouw merk en welke kansen biedt het consistenter gebruik van audio? Daarna laten we samen met ADCN zien hoe het netwerkeffect voor merken tot stand komt bij de juiste combinatie van creatieve ideeën en crossmediale strategie. In een energieke game met de hele groep ervaar je zelf hoe het netwerkeffect tussen mensen ontstaat. In kleine groepjes bespreek je met je peers de implicatie en toepassing van de inzichten voor de creatieve en mediastrategie van jouw merk.

Graag nodigen we je uit hierbij te zijn! Deze sessie is ook toegankelijk wanneer je geen kaart voor Marketing Live! hebt.  Meld je snel aan want het aantal plekken is beperkt. Aanmelden kan via de site van Marketing en Effie Live!

Wanneer:         16 november 15:00 -17:00

Locatie:             Club Za (direct naast Theater Amsterdam)
Danzigerkade 4, 1013 AP Amsterdam

Sprekers & Facilitators

  • Joris van der Pol, Algemeen Directeur OMS, Talpa Network
  • Willemijn van Hussen , TAMBR
  • Dinesh Sonak, Managing Director, ADCN | Club for Creativity
  • Patrick Leenheers, Program Director Innovation, THNK School of Creative Leadership

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →