Inschrijven Effie Awards dit jaar met hoge korting

BvA en VEA willen deelname in dit coronajaar voor iedereen mogelijk maken. De inschrijfkosten worden eenmalig sterk gereduceerd.

Award der awards
https://www.effie.nl/

Dinsdag 26 mei is de officiële openingsdag van het nieuwe Effie Awards seizoen. Om deelname dit jaar voor iedereen mogelijk te maken, hebben de BvA en VEA besloten de inschrijfkosten eenmalig sterk te reduceren. De voorzitter van de Effie Stuurgroep, Mary Hoogerbrugge, stelt dat het ‘juist nu’ zo belangrijk is om te laten zien dat het loont om in communicatie te investeren. Hoogerbrugge: ‘Het is geweldig dat VEA en BvA dat ook doen en zo gereduceerde tarieven mogelijk maken.’ Voor niet-leden geldt dit jaar een korting tot 75 procent. Leden kunnen voor de eerste deadline 15 juli zelfs kosteloos deelnemen.

Advertentie
advertisement

Meer hulp

Ook stellen oud-juryleden hun tijd en kennis als persoonlijke coach beschikbaar om inzenders tijdens deze editie van de Effie Awards te helpen bij het schrijven van een goede case. Dat zijn Michael Amiabel, Margot Bouwman, Jos van den Bergh, Hans Bauman, Boris Nihom Martin Leeflang en Andy Santegoeds. Daarnaast organiseert Effie Awards op donderdag 28 mei om 17:15, (aansluitend aan Adfoconnect), een Effie Masterclass: ‘Wat je moet weten als wilt inzenden - en winnen.’ Deze masterclass is te volgen via deze link.

Uitreiking

De bedoeling is dat de uitreiking net als andere jaren in november wordt georganiseerd. De organisatie: ‘Plaats, datum en hoe we dat gaan doen wordt later bekend gemaakt.’

Plaats als eerste een reactie

Advertentie