MediaMarkt en Essent bundelen krachten voor energietransitie

Met shop-in-shops van Essent in MediaMarkt-winkels, moeten consumenten geholpen worden om stappen te zetten.

Shop-in-shop

MediaMarkt en Essent slaan de handen ineen om consumenten te helpen bij het zetten van een volgende stap in de energietransitie. Essent lanceert 'shop-in-shops' in MediaMarkt-winkels, waar energiezuinige producten voor duurzamer wonen centraal staan. Consumenten kunnen deze producten bekijken, ervaren, persoonlijk advies ontvangen en informatie verkrijgen, zelfs als ze geen energiecontract hebben bij Essent. Het doel is om tegen de zomer van 2024 47 van de 55 MediaMarkt-vestigingen in Nederland te voorzien van een shop-in-shop. Momenteel zijn er al 18 winkels operationeel sinds de uitrol in maart.

Duurzamer huishouden

De shop-in-shops, opgezet door MediaMarkt en Essent, bieden een combinatie van een interactieve digitale ervaring en persoonlijke begeleiding door Essent-adviseurs. Consumenten kunnen zo weloverwogen keuzes maken over energiezuinige producten die helpen bij een duurzamer huishouden en energiebesparing.

Het assortiment omvat onder meer zonnepanelen, woningisolatie, energiezuinige huishoudelijke apparaten en laadpalen voor elektrische auto's. Dit wordt continu aangevuld met nieuwe energiebesparende producten en technologieën.

Deze samenwerking bouwt voort op de bestaande duurzaamheidsinitiatieven van MediaMarkt, onder het 'BetterWay'-label. Het past ook binnen de strategie van MediaMarkt om meer met partners samen te werken. Bas Eijssink, Chief Commercial Officer Benelux bij MediaMarkt, benadrukt het belang van duurzaamheid en de toegevoegde waarde voor klanten die dit gezamenlijke concept biedt.

Huidige vestigingen met shop-in-shop:

- Duiven

- Enschede

- Alphen a/d Rijn

- Groningen Centrum

- Groningen Sontplein

- Den Haag

- Hoorn

- Rotterdam Zuid

- Breda

- Apeldoorn

- Emmen

- Rijswijk

- Amersfoort

- Maastricht

- Heerhugowaard

- Drachten

- Tilburg

- Venlo

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie