Nominaties Scale Up en Internal Branding Company of the Year 2020 bekendgemaakt

De deeljury’s hebben hun lijstje met kanshebbers ingeleverd.

Marketingprijs der marketingprijzen
Adformatie

De bedrijven en organisaties die in aanmerking komen voor een Dutch Marketing Award zijn bekend gemaakt voor de categorieën Scale Up Company of the Year en de Internal Branding Company of the Year. Dit zijn ze:

Advertentie
advertisement

Genomineerd voor Marketing Scale Up Company of the Year 2020:

Airborne

Denham

Swapfiets

Vandebron

Genomineerd voor Internal Branding Company of the Year 2020:

Dance4Life

Image Builders

Marketing Drenthe

Young Capital

Aantoonbare performance

Om voor de award Scale Up Company of the Year in aanmerking te komen moet de organisatie in de afgelopen jaren hebben laten zien de opstartfase voorbij te zijn en te groeien naar het volgende niveau. Deze organisatie roept met haar aanpak vertrouwen op vanwege haar kanaalkeuze, doelgerichtheid, waardepropositie en aantoonbare performance. Merkbeleving wordt een koopmotief.

Herkenning

De Dutch Internal Branding Award wordt toegekend aan de organisatie die aantoonbaar effect heeft geboekt met internal branding, zowel intern als in de markt. De winnaar heeft laten zien dat het waarmaken van beloftes door medewerkers belangrijker is dan slechts het roepen ervan. De winnaar hanteert een consistente aanpak om het merk van binnen uit tot leven te brengen en te borgen in de organisatie in brede zin. Het merk en de positionering is verankerd in het DNA en de organisatie. Klanten en andere relaties herkennen deze.

To be announced

In de afgelopen weken werden de genomineerden voor Marketeer -, Marketing Talent -, Marketing Company – en Marketing Start Up of the Year al bekendgemaakt. Volgende week volgen tot besluit de genomineerden voor de Transformer of the Year.

 

De winnaars worden over ruim een maand als onderdeel van de Dutch Marketing Awards bekendgemaakt. Het evenement vindt plaats in het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam op 26 maart. Informatie over het programma en het reserveren van tickets vindt u hier.

Advertentie