Podcast van de week - Hypnopolis van BMW

Audio agency Airborne kiest de podcast van de week. Onderscheidende audioproducties van adverteerders waar de consument naar wil luisteren.

Podcast van de week - Hypnopolis van BMW
BMW

Volgende week worden The Webby Awards nominaties bekend gemaakt. Wat ons bij Airborne betreft is Hypnopolis van BMW een grote kanshebber om in de prijzen te vallen. 

Hypnopolis, het verhaal

Hypnopolis is een sciencefiction-serie die zich afspeelt zich in het jaar 2063. Het is het jaar waarin hoofdpersoon Hope Reiser ontwaakt uit een dertig jaar durende kunstmatige slaap die ze opgelegd kreeg als voor het vermoorden van haar echtgenoot. Reiser wil na het ontwaken bewijzen dat ze onterecht beschuldigden veroordeeld is. De podcast bestaat uit 6 afleveringen.

Het merk BMW speelt zelf nauwelijks een rol in Hypnopolis, zoals het een goede podcast van een adverteerder betaamt. Het Duitse automerk wil met Hypnopolis de grenzen van audio-entertainment verleggen en omschrijft het zelf als ‘cinema for the ears’. 

Podcast van de week - Hypnopolis van BMW
Podcast van de week - Hypnopolis van BMW BMW

BMW klaar voor de toekomst

En dat klopt, Hypnopolis is ontzettend origineel en goed geproduceerd met hele slimme verwijzingen naar het automerk. Het sciencefiction-decor waarbinnen het verhaal zich afspeelt, is gebaseerd op de inzichten van BMW’s futurologen en moet aantonen, laten horen, dat het merk klaar is voor de toekomst. 

Luister de Hypnopolis-serie hier.

HYPNOPOLIS Trailer | A BMW Original Podcast

Airborne

Audio agency Airborne is de podcastspecialist van Nederland. Elke vrijdag kiezen en delen wij op Adformatie een nieuwe podcast van de week.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie