Sail Amsterdam gesponsord door Tommy Hilfiger

2.000 vrijwilligers gekleed in Tommy Hilfiger-outfit

Tommy Hilfiger

De Amerikaanse modegigant PVH Corp., moederbedrijf van o.a. Tommy Hilfiger en Calvin Klein, gaat SAIL Amsterdam 2020 sponsoren. Onderdeel van de deal is dat alle ruim 2000 SAIL-vrijwilligers Tommy Hilfiger-kleding gaan dragen, waarmee ze duidelijk herkenbaar zijn tijdens het evenement. 

PVH geeft daarmee gehoor aan de de oproep van burgemeester Femke Halsema aan het Amsterdamse bedrijfsleven om samen het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland mogelijk te maken.

Daniel Grieder, ceo PVH Europe zegt daarover: ‘Iets terugdoen voor de gemeenschap waarin we werken, is waar we in geloven. Amsterdam is al meer dan twee decennia onze thuisbasis, en via het partnerschap met SAIL Amsterdam 2020 vieren we dat.'

Reineke Boot, ceo SAIL Event Partners: ‘PVH Europe laat zien hoe belangrijk het Amsterdam en heel Nederland vindt, door bij te dragen aan de jubileumeditie van het grootste Nederlandse publieksevenement van 2020. Zonder steun van bedrijven als PVH Europe zou het niet mogelijk zijn een gratis evenement van deze omvang neer te zetten.’

Meer informatie over het evenement is te vinden via www.sail.nl, de Facebookpagina facebook.com/sail.nl, Twitter (@SailAmsterdam #SAIL2020) en Instagram (SailAmsterdam2020, #SAIL2020).

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie