Webcare van Videoland grijpt in bij botte reacties over Monica Geuze

Het meest opmerkelijke werk op sociale media van de afgelopen week, door The Best Social Media.

Het tweede seizoen van de serie ‘Like Monica’, een kijkje in het leven van vlogger Monica Geuze, is in volle gang op Videoland. Onlangs deelde de streamingdienst een emotioneel fragment uit de serie op Instagram. En daar werd nogal negatief op gereageerd in de comments. Maar dat laat het webcare team van Videoland niet zomaar gebeuren. Dat blijkt wel uit hun reacties op de negativiteit.

Advertentie
advertisement

Dit is het fragment dat Videoland onlangs op hun Instagram-kanaal plaatste.

En al snel komen daar de negatieve reacties.

Meisje van 26?

Maar dat laat het webcare team van Videoland niet zomaar aan zich voorbij gaan. En dus besluiten ze om erop te reageren.

Videoland: Je kan prima een vrouw zijn en je ergens ook nog een meisje voelen

Ze laten dan ook duidelijk merken dat ze het verre van eens zijn met de negatieve comments.

Videoland actief in de reacties

En dus komen ze volledig op voor Monica.

Videoland komt op voor Monica

Dat was andere personen ook niet ontgaan. En dus laten ze de Videoland weten dat ze waarderen hoe het webcare team met de negativiteit omgaat.

Waardering voor Videoland Webcare
Positieve reacties, voor Monica en voor Videoland

The Best Social Media

In samenwerking met de Adformatie deelt The Best Social Media wekelijks een artikel over (Nederlandse) merken op social media. Het artikel van deze week werd geschreven door Sophie van der Hoeven.

Reacties:

Protara Smitha
You can do things like get a haircut, donate https://tutuappx.com/ unworn clothing, start a workout routine, or perform more random acts of kindness.
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Protara Smitha
Having a schedule is also important for you to help stay on task achieve more, have an organized day, and stay positive which can help you feel happy https://vidmate.onl/ which then spreads to others so they feel that same happiness. Little changes can affect those around you positively, so choose wisely.
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie