iMMovator en Hilversum Media Campus fuseren

Beide organisaties werken al lange tijd samen.

Met de fusie verwachten iMMovator (aanjagen innovatie in de mediasector) en Hilversum Media Campus (stimuleren lifelong learning) de impact van de gezamenlijke activiteiten te vergroten. Onder welke naam de nieuwe organistie verder gaat, is nog niet bekend. 'Dit proces is nog in ontwikkeling, we verwachten dit begin januari bekend te maken,' zegt Marlies van de Meent van Hilversum Media Campus.

De nieuwe organisatie richt zich op drie gebieden: businessontwikkeling, kennisontwikkeling en talentontwikkeling. Het verbinden van mediabedrijven aan startups en scale-ups - zoals gebeurt in de dienst MediaMatters - krijgt een belangrijke rol bij businessontwikkeling. Kennisontwikkeling focust op drie trends: data, immersive media en de verrijking van sport en live events, terwijl talentontwikkeling draait om de ontwikkeling van kennis en kunde van professionals in de media-industrie. 

René Delwel, ceo van United en bestuurslid van iMMovator benadrukt dat de fusie een strategische zet is: 'Als facilitair bedrijf zit ik te springen om de juiste mensen met de skills die nodig zijn om ons bedrijf klaar te maken voor de toekomst. Het is dan ook van grote waarde dat de aanjagende en agenderende rol van iMMovator gecombineerd wordt met de focus op talent van Hilversum Media Campus.'

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie