Mensen & Carrière

Jong talent krijgt 11 gastcolleges van de VEA

Redactie | 24 juli 2017, 17:09

De inschrijving voor de tweede editie van de VEA Kickstart is geopend.

De vereniging voor toonaangevende communicatieadviesbureaus (VEA) organiseert voor de tweede keer de VEA Kickstart. Dit opleidingsprogramma bestaat uit 11 gastcolleges van bekende mensen uit de reclamebranche.

Mix van kennis en inspiratie
Het programma is bedoeld voor jonge creatieven met 0-3 jaar werkervaring die werken bij een van de VEA-leden. Het is een multidisciplinaire opleiding voor iedereen die werkt in het communicatievak: van account- en projectmanagers tot creatieven en strategen. Volgens de organisatie zijn de 11 colleges een mix van kennis en inspiratie.

Zo ziet het programma eruit
De verschillende colleges zijn toegespitst op de praktijk en in tegenstelling tot vorig jaar zullen de deelnemers ook zelf aan de slag gaan met de stof die ze leren. Onderwerpen die dit jaar aan bod komen zijn onder andere Merk- en Digitale strategie, Copywriting, Marketing PR, Klantrelaties & New Business en Contentstrategie + Publishing. De docenten zijn onder andere Margot Bouwman, Marc Oosterhout, Boris Nihom, David Snellenberg en Fred Moolhuijsen.

Meer info en inschrijven.

Over de auteur

Reacties op dit artikel (2)

Comment author avatar
Avatar

slader

(24 juli 2017, 19:04)
http://ssapptricks.com/slader/
Valuable information! Looking forward to seeing your notes posted. The information you have posted is very useful. Keep going on, good stuff. Thank you for this valuable information. I have enjoyed reading many of the articles and posts contained on the website, keep up the good work and hope to read some more interesting content in the future.
Avatar

symbolab

(24 juli 2017, 19:05)
http://ssapptricks.com/symbolab/
Thank you for bringing more information to this topic for me. I’m truly grateful and really impressed. Absolutely this article is incredible. And it is so beautiful.

Gerelateerde items vea kickstart Vea Jong Talent

Meer in channel Mensen & Carrière

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Adfo Events

Populaire blogs