Auke Visser ontvangt NUV-legpenning

'Wegens de bijzondere betekenis die hij voor de uitgeverijbranche heeft gehad.'

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Auke Visser heeft op 28 november 2013 uit handen van Loek Hermans, voorzitter van het Nederlands Uitgeversverbond (NUV), de NUV-legpenning ontvangen.

Met deze legpenning brengt het NUV zijn waardering tot uitdrukking voor mensen die een hebben gehad. Het is de enige onderscheiding die het NUV kent.

Vanaf de oprichting van de Groep Publiekstijdschriften in 1996 is Auke voorzitter van deze groep geweest. De legpenning is hem toegekend vanwege zijn uitzonderlijke inzet voor de publiekstijdschriftenbranche door de jaren heen.

NUV: ‘De keuze van en de focus waarmee de Groep Publiekstijdschriften onder Auke’s leiding haar activiteiten heeft gepland en uitgevoerd en het grote positieve effect ervan op de positie van publiekstijdschriften in de markt zijn kenmerkend voor zijn aanpak. De uitgevers verenigd in het NUV als geheel en de tijdschriftenbranche in het bijzonder zijn hem zeer veel dank verschuldigd.’


De NUV-legpenning is sinds 1996 uitgereikt aan Dick Boer, Izaäk Buwalda, Ria Derks, Louwe Dijkema, Derk Haank, Roelant Hazewinkel, Jan Houwert, Pieter de Jong, Ben Knapen, Jaap van Loon, Donald Reichel, Henk Scheenstra, Cees van Wijk en Hans Wilbrink, allen oud-leden van het Algemeen Bestuur van het NUV, en aan Jan Bommer (oud-directeur NUV) en Harriët Schrier (algemeen secretaris GPT).

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie