Verdien jij wel genoeg? Heb jij de juiste competenties? Vul het Grote Communicatie Onderzoek 2023 in

Welke compenties zijn er nodig in dit vak? Welke bezit jij? Word je genoeg gewaardeerd? Welke kansen zie jij? Vul ons onderzoek in.

Het communicatievak in beelden

In het grote het Grote Communicatie Onderzoek Salaris & Competenties 2023 gaan we op zoek naar de vaardigheden die nodig zijn in het vakgebied, de waardering ervoor en de bedreigingen en kansen die communicatieprofessionals zien.

Deelnemers kunnen het onderzoek hier invullen en ontvangen een uitgebreide rapportage met de antwoorden. Het onderzoek is een gezamenlijk initiatief van Adformatie en Motivaction 

Ontwikkeling vak

Dit onderzoek is in 2014 ook gehouden en geeft daarmee een nauwkeurig goed beeld van de ontwikkeling van communicatie. We delen de conclusies en inzichten via onder meer Adformatie.nl, Het Communicatie Congres en Motivaction.nl, en met jou persoonlijk.

Alle reden om mee te doen aan het online-onderzoek. Dit neemt maximaal 6 minuten in beslag en staat voor alle professionals open. Of je nu in een non profit of onderneming aan communicatie werkt, als zelfstandige of bij een bureau als adviseur of ondernemer.

Doe nu mee en vul het onderzoek hier in!  

Uiteraard zijn deelname en antwoorden anoniem. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie