Ikea organiseert 24-uurs online festival over muziek, koken en wonen

Festival is vanuit huis te volgen en biedt verschillende activiteiten.

Ikea organiseert voor het eerst een online festival, dat geheel toepasselijk het Ikea Festival heet. Dit digitale evenement duurt 24 uur en heeft al een schema, dat te vinden is op de website. Het festival heeft verschillende 'kamers'.

Zo is er een ruimte met huiskamerconcerten van artiesten, een keuken met kookworkshops van koks en een kamer waarin ontwerpers hun inspiraties delen. Er is ook een speciale DJ-ruimte waar 24 uur lang DJ-sets te volgen zijn vanuit de woonkamers van namen als Loraine James en Zuli. Het festival wordt opgenomen in meer dan honderd huizen in vijftig landen. 

Ikea-museum en drones

Ook onderdeel van het festival is de mogelijkheid om een online tour te doen door het Ikea-museum. Het wereldbekende woonwarenhuis bestaat 78 jaar en leert fans via de museumtour over de geschiedenis van Ikea en hoe het interieur van mensen wereldwijd door de jaren heen veranderd is. 

Ikea doet tijdens het digitale festival ook diverse aankondigingen, waaronder een nieuwe samenwerking met een partner en openingen van nieuwe winkels in China en Oostenrijk. Er staat ook een uitlegvideo op het programma over de drones die Ikea gebruikt in zijn magazijn in Zwitserland. Het online festival is gratis te volgen via de Ikea-website en vindt plaats op donderdag 16 september. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie