Kluwer-sites voor jurist en fiscalist

Kluwer heeft twee grote juridische en fiscaal-financiële bibliotheken via twee betaalde websites toegankelijk gemaakt voor juristen en fiscalisten.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Kluwer biedt via en online toegang tot zijn belangrijkste publicaties, van databanken zoals de elektronische Vakstudie en de Algemene Databank Wet- en regelgeving tot producten zoals Vakstudie Nieuws, Weekblad voor Fiscaal Recht, BNB, het Nederlands Juristenblad, de 'Groene Serie', de 'Cremers' en de Nederlandse Jurisprudentie.

Tot nu toe moesten klanten alle afzonderlijke bronnen één voor één raadplegen om de gewenste informatie te vinden. Kluwer is van plan om in de nabije toekomst 'in hoog tempo' al haar juridische, fiscale en financiÎle titels online aan te bieden.

Bij de portals kunnen klanten tegen betaling vakinformatie vinden, maar dat ook diensten zijn als een vacaturebank, een agenda met onder andere symposia, congressen en opleidingen en een dienstengids. Alles uiteraard gericht op de doelgroepen van Juriforum en Taxforum, bestaande uit advocaten, notarissen, leden van de rechterlijke macht en bedrijfs- en overheidsjuristen en uit financiële en fiscale professionals.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie