Kluwer-sites voor jurist en fiscalist

Kluwer heeft twee grote juridische en fiscaal-financiële bibliotheken via twee betaalde websites toegankelijk gemaakt voor juristen en fiscalisten.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Kluwer biedt via en online toegang tot zijn belangrijkste publicaties, van databanken zoals de elektronische Vakstudie en de Algemene Databank Wet- en regelgeving tot producten zoals Vakstudie Nieuws, Weekblad voor Fiscaal Recht, BNB, het Nederlands Juristenblad, de 'Groene Serie', de 'Cremers' en de Nederlandse Jurisprudentie.

Tot nu toe moesten klanten alle afzonderlijke bronnen één voor één raadplegen om de gewenste informatie te vinden. Kluwer is van plan om in de nabije toekomst 'in hoog tempo' al haar juridische, fiscale en financiÎle titels online aan te bieden.

Bij de portals kunnen klanten tegen betaling vakinformatie vinden, maar dat ook diensten zijn als een vacaturebank, een agenda met onder andere symposia, congressen en opleidingen en een dienstengids. Alles uiteraard gericht op de doelgroepen van Juriforum en Taxforum, bestaande uit advocaten, notarissen, leden van de rechterlijke macht en bedrijfs- en overheidsjuristen en uit financiële en fiscale professionals.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie