Meppeler Courant plaatst PvdA-logo met middelvinger. Foutje of rattenstreek?

‘Op Twitter gaan de mensen helemaal los.’

Ohoh.

De PvdA-fracties van de gemeenten Westerveld, De Wolden en Meppel wilden een advertentie voor de aftrap van de gemeenteraadsverkiezingen in de Meppelse Courant plaatsen.

Dat deden ze ook, alleen met het verkeerde logo: Niet het partijlogo van de PdvA met de vuist in de roos maar een persiflage van het logo met een heuse middelvinger stond in de krant te pronken.

Foutje of opzet? De fracties denken het laatste meldt het Dagblad van het Noorden.

#oeps

De middelvingerlogo werd ontdekt door de Meppelse SP-fractievoorzitter Xander Topma die een foto van het logo in de krant op Facebook plaatste met als tekst: 'PvdA heeft niet helemaal het goede logo aangeleverd bij de Meppeler Courant. #oeps'.

Maar de voorzitter van de Meppelse afdeling van de PvdA is not amused. Jolida Voetelink noemt het plaatsen van het foute logo een rattenstreek.  Tegen Dagblad van het Noorden zegt ze: 

‘Dit heeft de Meppeler Courant gedaan. Ik heb het goede logo opgestuurd en om mij onverklaarbare redenen is het verkeerde logo erbij gezet. Zij geven zelf toe dat het hun schuld is’. 

‘Op Twitter gaan de mensen helemaal los op ons. Je zou bijna denken dat het een rattenstreek van iemand is, van mensen die het expres hebben gedaan. Ik ben in gesprek met de Meppeler over hoe dit kan, zij zoeken het nog uit.’

 

Bron: Dagblad van het Noorden

Foto: Xander Topma

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie