The Slap: knallende parodie op First Kiss-viral

De eerste klap is minstens zo eng, intiem, opwindend en hilarisch als de eerste kus. Kijk maar.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Na de ongekend populaire regende het flauwe parodieën, maar soms komt er ineens eentje voorbij die de amusementswaarde van het origineel evenaart en misschien zelfs overtreft. 

In &;The Slap&;, een video gemaakt door worden vreemden gekoppeld om elkaar voor de camera in het gezicht te slaan. En dan blijkt dat &;de eerste klap&; minstens zulke onhandige, pijnlijke, ontwapenende, uitbundige en hilarische beelden oplevert als &;de eerste kus&;. 

Bij het horen van het concept voor de &;Slap&;-video, kun je al snel denken aan een smakeloze verheerlijking van het slaan van wildvreemde mensen (denk aan de zogenaamde ), maar het tegenovergestelde blijkt in deze video het geval. Zoals ook bij de &;First Kiss&; is het juist de bijna vertederende ongemakkelijkheid en de bijna kinderlijke bevrijding van &;iets doen wat normaal niet mag&; die zo aanstekelijk werken. 

In de &;outtakes video&; hieronder kun je zien dat er nog heel wat voorbereidingen, gegiegel en klungel vooraf gaat aan een simpele klap in het gezicht. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie