Daisycon neemt online marketingbureau Conversive over

Overname past volgens Daisycon in strategie om klanten een breder productaanbod te bieden

Conversive gaat als zelfstandige organisatie onder eigen naam opereren binnen de Daisyon bedrijvengroep waar ook Affiliprint en Sovendus toe behoren. Het Conversive-team verhuist in het tweede kwartaal van 2018 naar het hoofdkantoor van Daisycon in Almere. Verder worden de affiliate marketingdiensten van Conversie overgeheveld naar Daisycon.

De leiding van het bureau komt in handen van Rick de Vlieger, die tot dusver directeur new business development was bij Daisycon. Conversive's managing director Joris Goossens gaat zich 'richten op een nieuwe uitdaging'.

Daisycon is naar eigen zeggen marktleider in performance based marketing, met diensten op het gebied van affiliate marketing, leadgeneratie en app-promotiediensten. Het Utrechtse online marketingbureau Conversive biedt marketinginkoop, -beheer en -optimalisatie voor een breed scala aan ondernemingen.

'Met de aanwinst van Conversive maken we nu ook diensten als marketinginkoop en conversieoptimalisatie vanuit één aanspreekpunt voor onze klanten beschikbaar,' zegt Daisycon ceo Marko Dobroschelski.

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie