Rijksmuseum uitgeroepen tot Nederlandse Marketing Company 2015

Dutch Marketing Awards uitgereikt

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Het Rijksmuseum is vanavond in een bomvol B. in Amsterdam uitgeroepen tot Marketing Company van Nederland 2015. Het liet De Bijenkorf en textiel- en designbedrijf Vlisco achter zich.

3DHubs, een bemiddelend bedrijf in 3D-printen, sleepte de Dutch Marketing Launch binnen voor de meest onderscheidende introductie.

Dyecoo, de duurzame en waterloze textielverver, won de Dutch Marketing Next, de award voor de onderneming die een goede start en lancering een uitstekend vervolg gaf.

Consistente prestatie

De prijs voor de categorie van beste marketingbedrijf van Nederland werd overhandigd aan Marjolijn Meynen, hoofd Communicatie en Marketing van het Rijksmuseum.

Het won de award voor de bijdrage van ‘consistente’ marketing aan de top-5 positie die het Rijks wereldwijd inneemt. Juryvoorzitter Rupert Parker Brady: &;Het Rijksmuseum heeft zich teruggeplaatst in de hoofden en de harten van Nederlanders&;.

Ook lovende woorden voor de beste startup op marketinggebied in het afgelopen jaar, de bemiddelaar in 3-dimensionaal printen 3DHubs. In twee jaar groeide het uit tot ’s werelds grootste netwerk van driedimensionale printers in 190 landen.  

Brand engagement is de sleutel in de marketingstrategie van 3D Hubs. Het doel is een ‘member get member’-situatie, waarbij bestaande klanten nieuwe klanten aanleveren.

De andere waren HelloFresh en Blendle.

Duurzame textielverver Dyecoo sleepte de award Marketing Next in de wacht voor de enorme energie en waterbesparing waar het textiel mee verf, en de wijze waarop het de markt daarbij betreedt.

Daarbij schonk het bijvoorbeeld aandacht voor de bewijsvoering; de afgelopen jaren zijn grote pilots gehouden in Taiwan en Thailand om textielfabrikanten en ververijen te laten zien dat de baanbrekende techniek écht werkt.

Andere waren Ayden, een technisch innovatief platform online betalingen en SnappCar, een autodeelplatform. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie