Geen zaaltje voor Le Pen

De campagneleider van de extreemrechtse Franse presidentskandidaat Jean-Marie Le Pen, Martial Bilt, wil een media oorlog starten nu de tweede ronde van de verkiezingen (5 mei) nadert. Bilt heeft aangekondigd dat hij bezig is een ‘Pr blitz’ te plannen voor de komende dagen.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Le Pen zal minstens twee keer per dag in de media verschijnen, om zo veel mogelijk aandacht te trekken. Ook de deze week gehouden demonstratie van het Front National, de partij van Le Pen, paste binnen het pr-plan van Bilt. Na de demonstratie stonden publieke optredens van de partijleider gepland in Marseilles en Lyon, maar in de laatste stad was er niemand bereid een zaal aan hem te verhuren. Volgens Bilt zijn dit typisch de problemen waar Le Pen tegenaan loopt en is er daarom voor gekozen vooral te focussen op media attentie. ‘Dergelijke media optredens zijn in ieder geval goedkoper, wat gunstig is gezien onze beperkte middelen. We hebben veel minder om uit te putten dan Chirac’, aldus Bilt. (Bron: Pr-week)

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie