Klup Kerst Sing-A-Long bereikt ruim 700.000 50-plussers

Platform Klup organiseerde de grootste interactieve Sing-A-Long van Nederland om vijftigplussers een warm kerstgevoel te bezorgen.

De Klup Kerst Sing-A-Long heeft ruim 700.000 ouderen bereikt via Zoom, een livestream op Youtube en integrale TV uitzendingen. Ontmoetingsplatform Klup organiseerde de grootste interactieve Sing-A-Long van Nederland om ouderen in Nederland een warm kerstgevoel te bezorgen in een sombere decembermaand.

De hoofdrollen waren weggelegd voor Karin Bloemen en pianist Cor Bakker. Vorige week donderdag zongen 600 'Kluppers' live met Bloemen mee. Michiel van den Berg, mede-oprichter van Klup: 'Samen zingen is een geweldige manier om ons met elkaar verbonden te voelen. De Klup Kerst Sing-a-long maakte dat ‘samen’ in deze gekke tijd tóch mogelijk.'

Het online event van 50 minuten werd mogelijk gemaakt door Nationale-Nederlanden die de sociale missie van Klup – het verbinden van Nederlandse 50-plussers – ondersteunt. Het concept, de productie en mediaregie waren in handen van Wefilm.

Credits:

Opdrachtgever: Klup i.s.m. Nationale Nederlanden
Verantwoordelijk bij opdrachtgever: Michiel van den Berg (Klup), Brit Haarmans (NN)
Creatie, productie en mediaregie: Wefilm
Concept: Bas Welling, Michiel van den Berg
Regie: Beer ten Kate, Roel Welling
Producers: Beau van Assem, Emeline Bakker
Mediaregie: Rocco Stallvord
Technische faciliteiten: United
Music licensing: AMP.Amsterdam

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie