Avantgarde Group start nieuw bureau Caya in Amsterdam

Caya is een creatieve brand experience studio, aldus Avantgarde Group. Storytelling gebaseerd op moderne cultuur vormt de basis.

Alexis Mardapittas, Lotte van Uum, Laurianne Spaargaren-Ruhe, Sören Börner
Afbeelding: aangeleverd

Bureaugroep Avantgarde Group start een nieuw bureau in Amsterdam genaamd CAYA. En dat is in eigen woorden een creatieve brand studio die werk maakt van conceptuele ervaringen als pop-up-evenementen, road shows en 'AR / VR mixed reality spaces.' De belangrijkste uitgangspunten van Caya zijn authenticiteit en brand purpose, zo valt op te maken uit een persbericht vol ronkende Engelse termen. Ook de naam Caya heeft een betekenis: het is een acroniem voor Come As You Are.

Advertentie
advertisement

Vier gezichten achter Caya

Caya wordt geleid door Alexis Mardapittas (co-founder en executive creative director), Stuart Bradbury (co-founder), Laurianne Spaargaren-Ruhe (global growth & partnerships director) en Lotte van Uum (design director). De laatste twee zijn nieuwe gezichten. Mardapittas en Bradbury werken al langer voor de Avantgarde-bureaugroep. Zo was Bradbury managing director in Londen.

Voet op Nederlandse bodem

Het team van Caya gaat samenwerken met de 850 internationale medewerkers van de bureaugroep, die met het nieuwe bureau voet op Nederlandse bodem zet. Mardapittas verklaart de keuze voor Amsterdam als volgt: 'We hebben Amsterdam als uitvalsbasis gekozen omdat we onze wortels willen hebben in een stad die mensen vanuit de hele planeet aantrekt en waar talent en creativiteit van wereldklasse kunnen gedijen.'

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie