Belgische investeerder M80 neemt Total Design over

Naast Total Design bestaat het transformatieplatform uit de bureaus Zuiderlicht, TD Cascade, Luminis, XPlus en BPSolutions.

Total Design in handen van M80

Total Design heeft zich aangesloten bij het digitale transformatieplatform van de Brusselse private equitypartij M80, dat aan een portfolio van 'best in class specialisten' op het gebied van digitale transformatie bouwt. M80 bestaat sinds 2018 en investeert in bedrijven in de Benelux en Frankrijk.

Naast Total Design bestaat het platform uit de bureaus Zuiderlicht, TD Cascade, Luminis, XPlus en BPSolutions.

Koen de Groot, ceo Total Design: 'We hebben ons de afgelopen jaren in toenemende mate toegelegd op wat we 'transformation design' noemen. Strategische vraagstukken waarin de disciplines technologie, branding en communicatie samenkomen. De aansluiting bij het platform van M80 is een grote sprong voorwaarts in digitale implementaties en vertalingen van alles wat wij voor onze klanten bedenken. In de gesprekken met M80 en onze toekomstige partners zagen we al snel hoe we als groep onze gezamenlijke klanten echt end-to-end kunnen helpen.'

Hans Bossenbroek, oprichter van Luminis, leidt de nieuwe groep. Het management van Total Design is in de groepsdirectie afgevaardigd en blijft Total Design, TD Cascade en Zuiderlicht leiden.

Bossenbroek: 'Het bundelen van de krachten met Total Design sluit aan bij onze strategie om een full-service provider te worden op het gebied van digitale transformatie. Total Design heeft met ‘transformation design’ de afgelopen jaren grote stappen gezet. Het maakt de aansluiting bij ons platform een logische zet.'

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie