Charlotte Jacobs treedt aan als business-director en ‘chief of staff’ bij Proof

Ze is afkomstig van Omnicom PR Group, waar ze zich boog over mensen, cultuur, talent en transformatie.

Charlotte Jacobs (l) en Sascha Beckers

Proof heeft zijn managementteam uitgebreid met Charlotte Jacobs-Hoffman, die de functietitel businessdirector en ‘chief of staff’ draagt. Ze gaat nauw samenwerken met managing director Sascha Becker.

Proof is een Amsterdamse consultancybureau dat strategisch werk doet voor de 'alignment' van werknemers, leiderschap en organisatie. Het werkt op het snijvlak van communicatie, HR en marketing voor organisaties in binnen- en buitenland.

Preken en praktijk

Charlotte Jacobs is een ervaren hr- en businessprofessional met veel kennis van het onderwerp waar Proof zich op richt. Hiervoor werkte zij bij Omnicom PR Group als ‘head of people & culture’ en als ‘businessdirector talent & transformation’. Daarnaast coacht zij leidinggevenden op het gebied van organisatietransformaties.

‘Bij Proof ga ik twee rollen vervullen’, zegt Jacobs. ‘Als businessdirector adviseer ik opdrachtgevers over verander- en alignmentstrategieën. En als chief of staff ben ik verantwoordelijk voor het welzijn en de ontwikkeling van alle Proof-medewerkers. Ik ben heel blij met deze dubbelrol omdat ik heilig geloof in ‘practice what you preach’.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie