Premium

Chris Peters naar Cognito Media Amsterdam, neemt leiding over van Richard Neve

Peters’ eenmansbureau Crisp is door Cognito overgenomen.

Chris Peters (l) en Richard Neve

Chris Peters is gestart als de nieuwe managing director van communicatiebureau Cognito Media Amsterdam. Hij neemt de leiding over van medeoprichter Richard Neve, die samen met Jan Jaap Omvlee het bureau in 2017 startte.

Het bureau is onderdeel van het internationale netwerk van Cognito Media, met kantoren in Londen, New York, Los Angeles, Düsseldorf, Hong Kong, Singapore en Sydney.

Met de aanstelling van Peters neemt Cognito ook diens Crisp PR & Communicatie over, het eenmansbureau dat hij in 2020 oprichtte. Er is geen overnamebedrag bekendgemaakt. Crisp (niet te verwarren met de online super) werkte voor klanten als Go Sharing en YourCampus, het lijkt erop dat deze door Cognito zijn 'meegenomen'. In een verder verleden werkte Peters bij pr-bureaus Glasnost en Grayling.

Peters krijgt bij Cognito Media Amsterdam de leiding over een team van vijftien mensen, met als doel het bureau te laten groeien als 'Europese hub' voor het internationale netwerk. Richard Neve zal in Amsterdam betrokken blijven als executive creative director, Jan Jaap Omvlee vervult de functie van strategy director en content lead.

Peters zegt dat het voelt alsof hij in 'de tien jaar oudere versie' van zijn eigen onderneming stapt. 'Er is met Richard en Jan Jaap een bijna angstaanjaagand goede klik op het gebied van visie en ambitie.'

Cognito Media heeft in zijn portfolio klanten in de finance- en techsector, zoals Easybroker, Achmea en Brinks.

premium

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Advertentie