De Media Maatschap fuseert met Stroom, komt onder paraplu Candid

Nog geen naam voor het nieuwe fusiebureau bekend. Behoudt de twee vestigingen in Amsterdam en Rotterdam.

Vlnr: Willem-Jan Nouwens, Samantha Catsburg, Edward Knol en Michael Gottmer.

De Media Maatschap gaat samen met mediabureau Stroom en sluit zich aan bij het Candid-platform. Onder welke naam het nieuwe fusiebureau door het leven gaat wordt eind dit jaar bekend. De fusiebureaus blijven opereren vanuit de vestigingen in Amsterdam en Rotterdam.

Het nieuwe bureau krijgt een ‘gezamenlijk management’ dat bestaat uit Samantha Catsburg van Stroom en Willem-Jan Nouwens en Michael Gottmer van De Media Maatschap. Ze rapporteren aan Edward Knol, chief operating officer bij Candid.

Samen 25 medewerkers 

De Media Maatschap uit Amsterdam is in 2002 opgericht en telt 14 werknemers. Het is iets groter dan Stroom, dat 11 medewerkers heeft.

Beide bureaus zien voordelen in de samenwerking. Willem-Jan Nouwens van De Media Maatschap ziet het als grote plus dat zijn klanten direct toegang hebben tot de aanvullende communicatiedisciplines binnen het Candid-platform.

Dat is belangrijk volgens hem ‘aangezien de samenhang tussen media en andere communicatiedisciplines meer dan ooit relevant is voor het succes van campagnes’.

Aanvullen

Daarnaast krijgen de bureaus, plus Candid, meer slagkracht door gezamenlijke inkoop en zijn beide elkaar inhoudelijk complementair.

Samantha Catsburg, Stroom: ‘De Media Maatschap is een aanvulling door hun ervaring met bijvoorbeeld dashboarding terwijl in ons team de bredere marketingscope aanwezig is.’

De Media Maatschap werd vorig jaar verkozen tot beste mediabureau in het Adformatie Media Report.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie