Gemeenten kunnen ‘vliegende keep’ voor communicatie inschakelen bij spitsdrukte

Bestand van 100 communicatieprofessionals voor advies en uitvoering, verspreid over Nederland.

De communicatiebureaus COMcept en Future Communication bieden gemeenten ‘vliegende keeps’ aan voor communicatieadvies- en uitvoering. Die kunnen zo nodig binnen één werkdag aan de slag bij spitsdrukte en piekmomenten, en voor alle mogelijke denkbare actuele thema’s.

Het bestand aan communicatiekeepers bestaat uit ruim 100 communicatieprofessionals die ingeschakeld kunnen voor uitvoering en advies worden bij piekmomenten en spitsdrukte.

‘Wij hebben onze krachten gebundeld omdat wij merken dat er een grote werkdruk ligt op communicatieprofessionals bij de gemeenten in Nederland’ zegt Wout Dekker, directeur van Future Communication. ‘Er komen in deze periode enorm veel activiteiten op gemeenten af: de verkiezingen, nog steeds de coronapandemie, de invoering van de Omgevingswet.’

De bureaus bieden via De vliegende keep een strippenkaart of menukaart aan, hoewel de communicatieprofessionals ook voor een eenmalige klus beschikbaar zijn.

Waar is de vliegende keep als je hem nodig hebt. Op de video bij dit stuk Martin Hansen die als vliegende keep van FC Den Haag in blessuretijd 2-2 gelijkmaakte tegen PSV. 

 

Plaats als eerste een reactie

Advertentie