GKSV verandert zijn naam in Wepublic

Nieuwe naam past beter bij dienstverlening en internationaal werk.

Het bureau van Wepublic, voorheen GKSV
Wepublic

Vijf jaar na de oprichting verandert het communicatieadviesbureau GKSV zijn naam in Wepublic. Met de naam Wepublic legt het meer accent op de kern van zijn dienstverlening; het samenwerken aan vertrouwen in de publieke arena waar reputatie en perceptie steeds belangrijkere factoren zijn.

Sinds de oprichting groeide GKSV naar een kantoor van bijna 20 professionals met een sterke focus op reputatie, communicatie en public affairs. Het bureau is aangesloten bij het internationale netwerk Interel Group. De naamswijziging speelt in op dit internationale aspect. Wepublic gaat de Intelligence Monitor (SIM), een tool voor politieke en stakeholderinformatie, ook internationaal in de markt zetten.

De essentie van de dienstverlening verandert niet, zo laat het bureau weten. Klanten kunnen er behalve voor advies ook terecht voor interims, zoals communicatiedirecteuren en public affairs-professionals, en voor intelligence oplossingen. 

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie