​​​​​​​Group ceo Jacco ter Schegget weg bij Publicis Groupe Nederland, Isabelle Dacz volgt hem op

Isabelle Dacz wordt per 1 april 2024 Group ceo van Publicis Groupe Nederland. Ze komt van Wavemaker (GroupM).

Jacco ter Schegget legt na vijf jaar zijn functie als Group ceo van Publicis Groupe Nederland neer. Isabelle Dacz volgt hem per 1 april op. Zij komt van Wavemaker (GroupM), waar ze half januari haar vertrek bekendmaakte.

Dacz overziet als Group ceo verantwoordelijkheid over de business, inclusief  media, PR/Influence en data (onder leiding van ceo Marc Verschoor) en de social content en productiebusiness van Boomerang (onder leiding van Bo The), plus Le Pub.

Tot haar taken behoren het versnellen van de groei in de markt, het ontwikkelen van de bestaande capaciteiten en het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten. Ook moet ze een hub voor internationale klanten ontwikkelen.

Dacz rapporteert aan Demet Ikiler, ceo Publicis Groupe EMEA. ‘Isabelle is een ervaren senior leider met een grote kennis van de Nederlandse markt. Haar ervaring, gekoppeld aan haar passie voor data en technologie, maken haar de ideale persoon om de transformatie van Publicis in Nederland voort te zetten. Bovendien heeft Isabelle een reputatie als meelevend en inspirerend leider met aanstekelijke energie’, zegt Ikiler.

Lange carrière in Nederland

Dacz was bijna acht jaar ceo bij Wavemaker, daarvoor twaalf jaar lang managing director van MEC (de voorloper van Wavemaker). Ook was ze mediadirector bij Starcom en mediaplanner bij Leo Burnett Nederland. De Française begon haar carrière in Frankrijk bij omroep Europe 1.

Dacz: ‘Mijn belangrijkste doel is om het succes van de groep in Nederland verder uit te breiden en een significante impact te creëren voor onze klanten en ons team. Ik kijk uit naar de mogelijkheid om groei te stimuleren en het verschil te maken.’

Nieuwe uitdaging

Ter Schegget laat weten: ‘Er staat een sterk leiderschapsteam in Nederland. Met de komst van Isabelle heb ik er alle vertrouwen in dat Publicis verder zal groeien. Ik ga de komende tijd zorgen voor een naadloze overgang. Daarna ga ik een nieuwe uitdaging aan die ligt op het snijvlak van digitaal/technologie en creativiteit."

Zie ook: Ruud Verheijen nieuwe ceo Wavemaker Nederland.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie