Hanneke ten Hove volgt Ron Vrijmoet op bij Accenture Interactive

Ze vormt als managing director samen met Gijs de Bruijn en Viktor van der Wijk het managementteam.

Ron Vrijmoet met Hanneke ten Hove in het inzetje

Hanneke ten Hove (40) neemt de leiding over Accenture Interactive in Nederland over van Ron Vrijmoet. Ze volgt hem na een transitieperiode begin 2020 op. Ten Hove wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering van Accenture Interactive en richt zich op de verdere integratie van consultancy, technologie en creativiteit.

Momenteel is Ten Hove managing director bij Accenture en senior client executive van de Communications, Media en Technology Industry Group. Zij heeft een brede achtergrond in marketing- en digital consultancy en is gespecialiseerd in innovatie van klantenservice.

Ze vormt samen met creative strategy director Gijs de Bruijn en Viktor van der Wijk, recent aan het team toegevoegd door de overname van Storm Digital, het managementteam.  

Tweede fase

Met de ‘machtswisseling’ maakt Ron Vrijmoet plaats voor iemand die het bureau in een tweede fase gaat leiden. Vrijmoet was een van de oprichters van Mobgen, een bedrijf in mobiele toepassingen met zo’n 170 medewerkers. Dit werd in 2016 overgenomen Accenture en vormde de basis voor Accenture Interactive. Met Vrijmoet aan het hoofd is het uitgegroeid tot een bureau van 400 specialisten met kantoren in Amsterdam, Groningen, A Coruña en Malaga..

Fantastische reis

Vrijmoet zegt trots te zijn ‘dat we de afgelopen jaren alle belangrijke digitale marketingmogelijkheden hebben kunnen onderbrengen onder één dak en één label’. Hij noemt de ontwikkeling van deze nieuwe formule, de groei van het team en zijn leidende rol bij de overname van Storm Digital ‘een fantastische reis’.

Vrijmoet: ‘De beslissing viel mij zwaar, maar nu we een volgende groeifase ingaan voor Accenture Interactive, is dit een goed moment om mijn managementverantwoordelijkheden over te dragen.’ Hij blijft nog wel aan Accenture Interactive verbonden als adviseur, maar gaat zich ook op eigen ondernemerschap richten.

Advertentie
advertisement

Reacties:

Victor Knaap
Dag Ron... Groet, Victor
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Martijn de Beijer
Hoi Hanneke.... Groet, Martijn
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie