Jesse Mons managing director Robot Kittens

Mons komt van Publicis Groupe. Met zijn aantreden verschuift de rolverdeling van de andere MT-leden binnen Robot Kittens.

V.l.n.r.: Niels Filmer, Jesse Mons en Tijmen Mulder

Creatief technisch bureau Robot Kittens heeft Jesse Mons aangesteld als managing director. Ook wordt hij partner van het bureau in Hilversum. Mons was hiervoor head of production bij Publicis Groupe.

Mons wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van Robot Kittens en gaat samen met oprichters Tijmen Mulder en Niels Filmer het bureau 'operationaal verder professionaliseren'. De rolverdeling van de andere heren verschuift hiermee: Mulder wordt creative director en Filmer technical director.

Funfactor

Tijmen Mulder laat weten verheugd te zijn met de komst van Mons, en het feit dat het bureau in zes jaar tijd van vijf naar negentien teamleden is gegroeid. Mons zelf vult aan: 'Er staat hier een prachtige basis voor een 'creative powerhouse' in technologie. Dit in combinatie met de ‘knipoogcultuur’, noem het de funfactor, maakt Robot Kittens bijzonder. Ik kijk ernaar uit om het bureau naar de volgende stap te brengen.'

Robot Kittens is gespecialiseerd in technische innovatie, denkt aan virtual reality, mobiele apps, websites en games. Opdrachtgevers zijn onder meer Netflix, CliniClowns en G-star.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie