Johan Cruijff Arena werft assistent-grasmeester via online campagne

De campagne is ontwikkeld door sportmarketingbureau TDE. Al 300 kandidaten hebben zich aangemeld.

Zien we hier JC Arena's nieuwe assistent grasmeester?

Voor de komende interland Nederland-België kan het grasteam van de Johan Cruijff Arena wel wat extra hulp gebruiken. Het voetbalstadion heeft samen met de KNVB en Heineken een online campagne uitgebracht waarin het op zoek gaat naar de perfecte 'assistent grasmeester'.

De uitverkorene wordt op de dag van de wedstrijd, zondag 25 september, de hele middag en avond in de JC Arena verwacht. In voorbereiding helpt de assistent de penaltystippen en corners te krijten, de hoekvlaggen te plaatsen en de doelen uit te klappen. Ook is hij of zij tijdens de wedstrijd verantwoordelijk voor de grasmat en gaat na de warming-up en tijdens de rust het veld op. Fans konden nog nooit zo dichtbij komen, wil de JC Arena maar zeggen.

Het betreft een online commercial die is ontwikkeld door sportmarketingbureau TDE uit Eindhoven. Heineken is als partner verbonden aan zowel de JC Arena als KNVB en het biermerk is dan ook prominent aanwezig in de commercial. Het betreft de eerste 'branded commercial' van het voetbalstadion, voegt TDE toe.

Een echt vak

De campagne is enerzijds ludiek bedoeld, anderzijds heeft de JC Arena ook werkelijk 'extra handjes' nodig tijdens de wedstrijd. Jorik Tilstra, creative director van TDE: 'De campagne geeft de JC Arena natuurlijk mooie aandacht, dat naast voetbalstadion ook een bedrijf en merk is. En praktische beroepen zoals grasmeesters staan tegenwoordig behoorlijk onder druk, terwijl het echt een vak is.’

Nee, de JC Arena heeft in de huidige tijd geen last van personeelstekort, benadrukt Tilstra. En het gaat om een eenmalige klus. Wat het verdient? 'Een unieke kans om het heilige gras van het mooiste stadion van Nederland te betreden.'

In nog geen 24 uur tijd heeft de JC Arena al ‘zo’n 300’ aanmeldingen binnen, aldus Tilstra. Bekijk de ‘vacature’ hier.

Bekijk de campagne hieronder:

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie