Mobiliteitsaanbieder MoveMove kiest Serviceplan Netherlands voor pr

Serviceplan gaat onder meer creatieve pr-campagnes ontwikkelen en het merk ondersteunen bij lanceringen van nieuwe diensten.

Tanken met de MultiTankCard

Serviceplan Netherlands, onderdeel van de wereldwijde Serviceplan Group, gaat de pr-activiteiten verzorgen van MoveMove, de mobiliteitsaanbieder voor zzp’ers en mkb’ers (onderdeel van MultiTankcard).

Serviceplan Netherlands zal creatieve pr-campagnes ontwikkelen en het merk ondersteunen bij lanceringen van nieuwe diensten, duurzame communicatie en merkgroei. Voorheen was Serviceplan al pr-bureau voor MultiTankcard, hiermee breidt het zijn diensten uit voor MoveMove.

MoveMove, gericht op zakelijke mobiliteit voor zzp’ers en mkb’ers, biedt diverse reisopties, zoals auto's, openbaar vervoer, parkeren, autowassen, autovloeistoffen en tanken in Europa.

Marketing Manager Mats Schimmelpenningh van MoveMove zegt ernaar te streven om dé mobiliteitspartner te worden voor mkb’ers en zzp’ers. ‘Dat doen we door ons aanbod aan vervoersmogelijkheden en diensten uit te breiden, in samenwerking met partners zoals Serviceplan Netherlands.’

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie