Planet Nine integreert productiestudio Diva World Wide volledig

‘Met een meer centrale regie kunnen we het principe van one-stop efficiënter vormgeven’

Planet Nine neemt productiestudio Diva World Wide volledig over

De Digital Advertising groep Planet Nine consolideert de activiteiten van haar dochteronderneming Diva World Wide volledig. Productiestudio Diva World Wide gaat verder onder de merknaam van Planet Nine.

Planet Nine geeft bedrijfsadvies aan uitgeverijen, bureaus en merken. De organisatie biedt automatiseringmogelijkheden en toepassingen aan die de verkopen moeten optimaliseren. Dit doet het met digitale advertentie technologieën zoals Header Bidding, het Google Marketing Platform (Ad Manager en Ad Exchange) en XANDR.

Advertentie
advertisement

Moon Discovery en AdSkills

De activiteiten van Diva World Wide sluiten volgens Planet Nine aan bij de bedrijfsvoering en toekomstdoelstellingen. De Bengaalse productiestudio is opgericht door Maarten Roelofs en richt zich op een grotere efficiëntie in de inkoop. De studio wil advertentiekosten voor organisaties verlagen door de postproductie te distribueren over verschillende geografische regio's. Diva World Wide houdt zich bezig met complexere leveringen zoals Dynamic Creative Optimisation.

Planet Nine is twee jaar geleden ontstaan uit de samenvoeging van de activiteiten van Moon Discovery en AdSkills. Door de samenvoeging van de drie verschillende bedrijven in Nederland, Estland en Bangladesh in Planet Nine ontstaat nu één Nederlandse structuur. 

Taco Stomps, managing partner Planet Nine over de samenvoeging: ‘Met een meer centrale regie kunnen we het principe van one-stop efficiënter vormgeven. Ons team is een van de best denkbare ontwikkelaars op het gebied van Dynamic Creative Optimisation, we werken daar gemiddeld parallel aan vijf implementaties in de entertainment, reisorganisaties, FMCG en food.’

Plaats als eerste een reactie

Advertentie