Plus lanceert 'aangepaste prijscampagne' door bureau The Others

De vorige (kerst)commercial werd door Energize ontwikkeld. Het is niet duidelijk met welk bureau Plus zijn komende campagnes uitbrengt.

Plus speelt in op inflatie

Plus springt met zijn nieuwe tv-campagne in op de momenteel spelende inflatieperikelen. De 'goed eten, daar houden we van'-boodschap wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot 'goed eten is betaalbaar eten'.

Met de stijgende prijzen, waar ook supermarkten niet omheen kunnen, doet Plus er alles aan om de prijzen zo laag mogelijk te houden, belooft de super zelf. 'Zo worden er acties aangekondigd met de vaste Laagblijvers, extra korting op seizoensgroenten en volgen er wekelijkse aanbiedingen', aldus Plus in een verklaring.

Waar bureau Energize de laatste, tamelijk bejubelde (kerst)commercial voor Plus ontwikkelde, is het ditmaal The Others uit Amersfoort dat tekent voor concept en creatie. De campagne wordt uitgerold in een tv-commercial (40 seconden), online video (60 sec.) en radio.

Christian Visser van The Others: 'Energize is nog steeds een van de Plus-bureaus en zal ook zeker commercials blijven ontwikkelen. Wij zijn vanuit The Others vooral bezig met de actielagen, zo ook met deze prijscampagne met acties als Inslaan en Laagblijvers.'

Tot begin 2022 was Wunderman Thompson het vaste reclamebureau van Plus. Het is niet duidelijk met welk bureau de retailer zijn komende campagnes gaat uitrollen.

Credits:
Plus Retail: 
Marloes Bras-van der Werf, Liesbeth Pels, Okke Wiarda, Peter van Mourik
The Others creatie: Alewijn Eijgenraam, Chris Visser, Lion Versloot. Celeste Slijters,
The Others productie: Ellen Hilhorst, Lonneke Grotenhuis, Nicolette Steenks, Nanny Kempkes
Director of Photography: Hugo Goudswaard, Daan van Vloten
Licht: Sacha Glastra van Loon, Koert van Heijngingen
Set Styling: Lizzy Jane Plug, Lieske de Jong, Marsha Hartgring
Visagie: Carlijn van Vliet, Cecile Holle
Plus locatie: Jeroen Wilmink, Plus Putten

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie