Pr.co neemt pr-educatieplatform Pioneer Academy over, werkt aan nieuw leerplatform

De oprichters van Pioneer Academy blijven op de achtergrond betrokken.

Het managementteam van pr.co
Afbeelding: pr.co

Pr.co, een bedrijf dat gespecialiseerd is in online newsrooms voor pr-medewerkers, neemt pr-educatieplatform Pioneer Academy over. De overname moet Pioneer Academy helpen verder te groeien in gebruikers en cursussen.

Daarom ontwikkelt pr.co op dit moment een nieuw leerplatform met meer en bredere cursussen, waaronder voor crisiscommunicatie, bedrijfscommunicatie en relaties onderhouden met investeerders.

Mikken op groei

Pioneer Academy bestaat pas twee jaar en is opgericht door Bianca Zwart. Het leerplatform (online videocursussen, masterclasses en gidsen) wil oprichters en communicatiemedewerkers van start-ups en scale-ups helpen met pr. Sabine de Witte heeft zich na de oprichting bij Pioneer Academy aangesloten. De twee vrouwen blijven na de overname door pr.co 'op de achtergrond betrokken bij de groei van het platform.'

Pr.co op zijn beurt is in 2013 opgericht en helpt pr-professionals met hun strategieën door handleidingen, boeken en blogs te publiceren. Met de overname van Pioneer Academy voegt het bedrijf online cursussen toe aan zijn aanbod. Als gezegd ontwikkelt pr.co nu een nieuw leerplatform voor Pioneer Academy. Dat nieuwe platform moet begin april beschikbaar komen en via meer en bredere cursussen ook leiden tot een groei in het aantal gebruikers van Pioneer Academy.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie