Sander Tacx volgt Daan Zoetmulder op als managing director Wayne Parker Kent

Tacx brengt zo’n 20 jaar bureau-ervaring met zich mee en is deze week gestart. Het is niet bekend wat Zoetmulder nu gaat doen.

Sander Tacx

Sander Tacx is deze week gestart als de nieuwe managing director van Wayne Parker Kent. Hij volgt Daan Zoetmulder op, die in december het bureau verliet. Zoetmulder werkte sinds 2016 bij het Amsterdamse bureau, de laatste 3,5 jaar stond hij er aan het roer.

Tacx komt van Wavemaker, waar hij interim content business director was. Eerder was hij werkzaam bij onder meer Born05, iO Digital en Boondoggle. Met Tacx haalt Wayne Parker Kent naar eigen zeggen een 'zeer ervaren bureaudirecteur' in huis.

Wayne Parker Kent, ooit opgericht als digitale uitgeverij, heeft de laatste jaren de transformatie ondergaan tot creatief bureau dat merken helpt met strategie, content, social media, campagnes en activaties - gepaard met een redactionele aanpak. Het bureau is onafhankelijk, maar heeft als onderdeel van Mediahuis toegang tot vele dagelijkse bezoekers van de media van die uitgeverij.  

Tacx: 'Ik ben blij dat het bureau zijn unieke kijk op het vak heeft behouden, waarbij voor het publiek relevante content centraal staat. Dat is volgens mij een belangrijke voorwaarde voor succes.'

Uitchecken

Het is nog niet bekend wat Daan Zoetmulder nu precies gaat doen. In een LinkedIn-post (goed voor bijna 400 likes) schrijft hij: 'Ik wil mezelf de kans te geven om me verder te ontwikkelen. Na een paar weken reflectie, onthaasten en digital detox voel ik me als herboren. Ik kan iedereen adviseren om echt even uit te checken!' Hij zegt in de toekomst open te staan voor 'een ondernemende rol of freelance opdracht'.

Wayne Parker Kent werkt voor merken als Aldi, Samsung, Henkel en Fonds Gehandicaptensport.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie