Sascha Becker managing partner Proof, Bas Goedvolk naar Snappr

Personele wijzigingen bij communicatiebureaus.

Sascha Becker (l) en Bas Goedvolk

Sascha Becker is managing partner van communicatiebureau ProofMet de benoeming van Becker kiest Proof voor een ervaren bureauman die zijn sporen heeft verdiend binnen de eigen organisatie.

Becker werkt inmiddels acht jaar bij Proof en heeft in die periode aan verschillende rollen gehad. De afgelopen periode was Becker als lid van het MT eindverantwoordelijk voor alle klantrelaties, de strategie van het bureau en het managen van de bureaureputatie. Volgens Becker is Proof klaar voor groei en ' verdere verbreding en verdieping', nationaal en internationaal.

Twee jaar geleden werd Sascha Becker uitgroepen tot Communicatieman van het Jaar. Daarnaast is hij auteur van de bestseller ‘De Employee Journey’. Het boek, genomineerd voor managementboek 2019, is nationaal en internationaal een van de eerste managementboeken dat aan dit onderwerp is gewijd.

Goedvolk bij Snappr

Bas Goedvolk (53) is per direct aangesteld als senior-pr-consultant bij Snappr. Het bureu valt sinds kort als zelfstandige entiteit onder de vlag van Amsterdamse pr- en contentmarketingbureau Mediatic. In zijn nieuwe functie zal Goedvolk startups en duurzame organisaties ondersteunen in hun PR-activiteiten en externe communicatie.

Goedvolk begon in 1998 als journalist en werkte onder andere voor het Friesch dagblad, Hart van Nederland en verschillende vakmedia. Vanaf 2004 is hij zich meer bezig gaan houden met zakelijke communicatie en pr. Hij werkte onder andere bij reclame-en communicatiebureaus Admix en Buro-bureau als pr-manager en communicatiestrateeg, alvorens hij vanaf 2011 als zelfstandig pr-consultant aan de slag ging

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie