Erik Dubbeldeman krijgt mondiale functie ShowHeroes, Olivier Barger vertrekt

Tim Samsom neemt de rol van country-manager Nederland over.

V.l.n.r. Tim Samsom, Olivier Barger, Erik Dubbeldeman

De twee oprichters nemen afscheid van de Nederlandse vestiging van Showheroes, destijds als Streamads op de markt gekomen.  

Olivier Barger heeft besloten op 1 augustus te vertrekken nu de termijn van drie jaar is verstreken na de overname van Streamads door Showheroes. Contractueel was vastgelegd dat hij en Dubbeldeman deze periode de overname in goede banen zouden leiden. Barger gaat opnieuw als ondernemer aan de slag, hoewel hij nog geen exacte invulling heeft.  

Erik Dubbeldeman (37) groeit binnen Showheroes Group door naar een internationale functie en wordt vice-president global direct-clients. Hij wordt verantwoordelijk voor het opzetten van een nieuwe mondiale afdeling en het herstructureren van de directe klantenunit. 

Explosieve groei

Dubbeldeman: ‘Het voelt goed om deze nieuwe fase in mijn carrière binnen ShowHeroes voort te zetten, aangezien ik nauw betrokken ben geweest bij de explosieve groei van het bedrijf na zes M&A-deals in anderhalf jaar.’

Essentieel in zijn nieuwe functie is volgens Dubbeldeman naast het opzetten en herstructureren van de directe klantenunit, het beheren en uitbouwen van het bestaande klantenportfolio en de samenwerking met de lokale markten. ‘Vanuit hier gaan we bekijken met welke klanten we al zaken doen in de verschillende landen en met wie we de samenwerkingen kunnen gaan optimaliseren. ’

Tim Samsom countrymanager

De leiding wordt in Nederland overgenomen door Tim Samsom (33). Zeven jaar geleden begon hij als accountmanager digital media bij Streamads, de laatste anderhalf jaar was hij verantwoordelijk voor alle new business in Nederland en werd hij achter de schermen voorbereid op de rol van country-manager Nederland.

Dit gebeurde op verzoek van Ilhan Zengin, oprichter en ceo van de ShowHeroes Group: ‘Tim heeft in de afgelopen zeven jaar, waarvan de laatste drie jaar binnen onze groep, laten zien over veel kennis van data, media en technologie te beschikken.’

Dat hij daarnaast voor onze adverteerders, publishers en lokale hubs binnen Nederland een vertrouwd gezicht is, maakte van Samsom de ideale kandidaat voor deze belangrijke positie, aldus Zengin.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie