We Are Pi wint pitch mondiaal account Takaway.com

Takeaway zocht naar een bureau voor passende ondersteuning bij de internationale expansie van het bedrijf.

Takaway

Maaltijdenleverancier Takeaway.com, in Nederland bekend als Thuisbezorgd.nl, heeft na een pitchronde gekozen voor het Amsterdamse bureau We Are Pi voor het beheer van haar mondiale AOR-account. 

Takeaway zocht naar een bureau voor de juiste ondersteuning bij de internationale expansie van het bedrijf. We Are Pi gaat voor Takeaway een marketingstrategie ontwikkelen en de mondiale campagnes opzetten. Het bureau richt zich daarbij op het aantrekken van nieuwe klanten voor de markt.

Takeaways Chief Marketing Director, Maurine Alma licht de keuze toe: ‘Voor ons snelgroeiend bedrijf hebben wij in We Are Pi een partner gevonden die matcht bij onze ambities. We kozen voor dit bureau vanwege hun vermogen grote strategische visies te ontwikkelen.’

Reacties:

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Kees
Betekent dan eindelijk het einde van die eeuwige "Dit programma wordt mede verpest door Jitse Groen van thuisbezorgd.nl"? Of gaat die ellende met We are pi gewoon door?
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie