Premium

Wunderman Thompson integreert alle Benelux-activiteiten. 'Geen reorganisatie'

Erwin Jansen wordt ceo, Anita Lotten is managing director in Amsterdam.

Amsteldok, het gebouw waar Wunderman Thompson Amsterdam kantoor houdt

Wunderman Thompson gaat alle Benelux-activiteiten vanaf 1 juli integreren. Het geïntegreerde bureau omvat de kantoren in Amsterdam, Antwerpen, Brussel, plus bureau Mirum België. Erwin Jansen, de CEO van Wunderman Thompson Benelux en het hoofd van Wunderman Thompson Antwerpen, gaat het nieuwe bureau leiden. Anita Lotten wordt managing director van Wunderman Thompson Amsterdam, David Grünewald als managing director van Mirum België en Toon Diependaele als managing director van Wunderman Thompson Brussel.

Advertentie
advertisement

De gecombineerde organisatie moet uitdrukkelijk worden gepositioneerd als groeipartner in de regio met een totaalaanbod aan disciplines. De verschillende kantoren van Wunderman Thompson Benelux hebben al vaker samengewerkt op gemeenschappelijke klanten als Microsoft, Mazda, VodafoneZiggo, Media Markt, Randstad en Nationale Nederlanden.

'We volgen wat de klant wil'

‘Het is nadrukkelijk geen reorganisatie maar een stap vooruit’, laat Christiaan Ruesink, communicatieconsultant van Wunderman Thompson, weten. De integratie van de Wunderman Thompson bureaus staat los van de reorganisatie die moederbedrijf WPP in maart bij de uitbraak van het coronavirus aankondigde

'Er verandert niets als het gaat om personeel en werkzaamheden bij de verschillende kantoren. Dit is de volgende stap na de fusie van J. Walter Thompson met Wunderman eind 2018. De insteek is dat alle kantoren expertise hebben waar klanten nu gebruik van kunnen maken.
We krijgen zo meer specialismen in huis. Onze creatieve en strategische kennis in Amsterdan wordt bijvoorbeeld versterkt met de expertises waar Wunderman Thompson Antwerpen, van oudsher een digitaal bureau, in uitblinkt: het ontwikkelen en implementeren van CX-strategieën.  Veel klanten kijken al naar de Benelux, of zijn dat aan het overwegen. Wij volgen wat de klant wil.’

Ceo Erwin Jansen laat weten dat de bureaus van Wunderman Thompson samen nu de kans hebben om ‘met een allesomvattend dienstenaanbod uit te groeien tot de onbetwiste top in de regio’.

Wunderman Thompson Benelux wordt een bureau met meer dan 300 werknemers verdeeld over de kantoren in Antwerpen, Brussel en Amsterdam.

premium

Word lid voor € 1,-

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan en betaal € 1,- voor de 1e maand.

Ja, ik wil lid worden

Plaats als eerste een reactie

Advertentie