AH lanceert spaarvoetbalplaatjes samen met app met multiplayer-games

Voetbalplaatjes nu mét de spelers van het Nederlands elftal en de Oranjeleeuwinnen

Ze zijn er weer, de spaarvoetbalplaatjes van Albert Heijn. Vanaf aanstaande maandag zijn ze verkrijgbaar in alle winkels en bij online bestellingen. Ditmaal wordt jong en voetbalminnend Nederland getrakteerd op 252 unieke plaatjes van spelers van de achttien eredivisieclubs, het Nederlands elftal en de van de Oranjeleeuwinnen. Mits er voldoende boodschapjes gedaan worden bij Appie natuurlijk.

Voor alle voetbalplaatjes is er weer een verzamelboek vol weetjes, spelletjes en invuloefeningen. De populaire AH Voetbal App is eveneens terug. Gespaarde plaatjes kunnen ermee worden gescand en toegevoegd aan de digitale verzameling. De app is verkrijgbaar in de App Store en -vanaf volgende week- via Google Play en blijft tot eind 2020 actief.

In de app is tevens een viertal voetbal-multiplayergames gebouwd waarmee kids hun plaatjes kunnen inzetten en in tegen elkaar kunnen strijden. Welk plaatje de gebruiker inzet in de game bepaalt hoe goed hij/zij vervolgens scoort. Kids kunnen samen met familie of klasgenoten een ranglijst aanmaken.

Bij de campagne zijn twee commercials gemaakt, een voor de winkel en een specifiek over de games. in de commercials figureren Frenkie de Jong, Jackie Groenen, Donny van de Beek en Steven Berghuis. De spaaractie duurt tot en met zondag 16 februari.

Speel met jouw Albert Heijn voetbalplaatjes gave games in de AH Voetbal App

Het digitale concept is ontwikkeld en uitgevoerd door &samhoud media. TBWA is verantwoordelijk voor de creatie van de plaatjes, het spaaralbum en de commercials.

Jip Samhoud, ceo van &samhoud media: ‘Ik ben heel trots dat we voor de elfde keer met AH werken aan een digitale campagne. Met de voetbalcampagne wilden we een next-step nemen. We hadden al enige tijd een multiplayer-game in ons hoofd en voetbal leent zich uiteraard heel goed om kids nog interactiever met hun spaarcollectie om te gaan. De games zijn zo gemaakt dat ze makkelijk speelbaar zijn en meegroeien met het niveau van de gebruiker. Je kunt onder andere keepen, slidings maken en op goal schieten.'

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie