Ben wil relatieproblemen oplossen met telefooncondoom

Zonder mobiel ben je beter in bed, vindt Ben, daarom lanceert de provider een telefooncondoom.

Ben introduceert een telefoonhoesje in de vorm van een condoom als oplossing voor hedendaagse relatieproblemen die worden veroorzaakt door overmatig telefoongebruik. Met het Ben Telefooncondoom ben je 'beschermd' tegen afleiding van je mobiel en kun je meer plezier in bed beleven, vindt de provider. Het idee kwam tot stand in samenwerking met onderzoeksbureau DirectResearch en reclamebureau Etcetera. 

Telefoon verpest seksleven
Uit onderzoek van Ben blijkt dat Nederlanders in bed meer met hun mobiel bezig zijn dan met hun partner. 9 van de 10 mensen ergert zich als de partner in bed op zijn telefoon kijkt. Van de jongeren onder de 30 jaar laat 2 op de 10 zich tijdens de seks afleiden door zijn of haar mobiel. Volgens 70% van de respondenten gaat telefoongebruik in bed ten koste van ons seksleven. 

Ivonne van Zuilen, hoofd marketing en communicatie bij Ben: 'We verwachten niet meteen een babyboom over 9 maanden, maar we hopen natuurlijk wel dat we hiermee meer bewustzijn en plezier creëren.' 

Dick van der Lecq, directeur van Etcetera, zat gisteren bij BNR Nieuwsradio om te praten over de nieuwe campagne. Bekijk hieronder het fragment. 

Dick van der Lecq bij BNR Nieuwsradio

Reacties:

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Wil
Stelletje ehohs
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie