Voetballers Vivianne Miedema en Cody Gakpo in nieuwe campagne van matrassenmerk M line

Al voetballend zijn Vievenne Miedema en Cody Gakpo te zien in de nieuwe tv-commercial, geproduceerd door Eyeforce

Cody Cakpo en Vivianne Miedema

In de commercial, geproduceerd door Eyeforce, spelen de topsporters de hoofdrol. Naast dat de matrassen geschikt zouden zijn voor topsporters, besteedt M line in de commercial ook aandacht aan de ‘gewone’ Nederlander. ‘Het echt leven is namelijk ook topsport’, aldus het matrassenmerk. ‘De nieuwe commercial is een vervolg op de herpositionering die drie jaar geleden is ingezet. Hierbij willen we laten zien dat geen topsporter hoeft te zijn om topprestaties te leveren. Het dagelijks leven is immers ook een vorm van topsport’ zegt Steffy Postma – Clephas, brand manager van M line.

KNVB en Team Jumbo Visma

De campagne zal rond de grote voetbal- en wielrenwedstrijden te zien zijn. M line is al sinds een lange tijd ‘official sleep supplier’ van de KNVB en ook de renners van Team Jumbo Visma hebben een M line matras geleverd gekregen. Ook is M line offical sleep supplier van het Fonds Gehandicaptensport, Ajax en NOC*NSF.

M line

M line is een collectie van hoogwaardige matrassen de Dutch Bedding Company, dit is de groothandelsdivisie van Beter Bed. Naast de normale collectie maakt het matrassenmerk de Green Motion collectie. Dit is een collectie van 100% circulaire matrassen, Vivianne Miedema was al ambassadrice van deze lijn.

Bekijk de nieuwe de nieuwe campagne hieronder. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie