'De kale taart' is het eerste werk van Hotel L'Amour voor Hema

Met een speciale rol voor Frans van finance, die een poging doet de taart te versieren. Zolang het maar niet te duur is.

Frans van finance geniet van de kale taart

Hotel L'Amour presenteert het eerste werk voor zijn nieuwe klant Hema. Het betreft een campagne rondom 'de kale taart', een nieuw product uit de bakkerij van Hema. De campagne is vanaf vandaag te zien op televisie en social media.

Het gaat om een slagroomtaart waar je 'zelf een feestje van kunt maken', met een van de veertig versiersels van Hema, aldus de warenhuisketen. Een speciale rol in de commercial is weggelegd voor de inmiddels bekende nationale kniepert Frans van finance, die ook een poging tot 'versieren' doet. Maar dan moet het natuurlijk niet te begrotelijk worden. Anneke Blok horen we als de vertrouwde voice-over in de commercial.

Hotel L'Amour werd eind vorig jaar opgericht door het DDB-trio Aad Kuijper, Martijn van Marle en Peter van Rij (samen met ex-TBWA'er Valérie Dekeuwer), dat Hema vanuit DDB Unlimited heeft 'meegenomen'. Hema werkte in een verder verleden samen met Alfred International, ook opgericht door Aad Kuijper.

Het nieuwe reclamebureau werkt nu ook voor Riedel, eveneens ex-klant van DDB Unlimited, dat sinds kort gefuseerd is met 180 Amsterdam. Hotel L'Amour liet recent aan Adformatie weten met meerdere merken in gesprek te zijn, daarover binnenkort ongetwijfeld meer.

Credits:
Bureau: Hotel L’Amour
Verantwoordelijk bij Hema: Bas Verheijen, Eva Vermeulen, Lidewij Baneke
Regie: Roel Boorsma
Camera: Marc de Meijer
Productie: Monique van Smaalen / Better Call Sol
Edit: Erik Verhulst
Grading: Bart Voorsluis
Post: The Compound
Geluid: Earforce
Muziek: Recsound

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie