Premium

Efteling en La Place gaan 'groots' samenwerken

Het sprookjespark opent een La Place en La Place brengt de Efteling naar horecavestigingen door het hele land.

Efteling

De Nederlandse merken La Place en de Efteling hopen elkaar te versterken met een "grootschalige samenwerking". Er opent een La Place in het sprookjesparkt en de twee introduceren wat zij 'een nieuw kinderconcept' noemen. Dat zijn gethematiseerde speelhoeken en kindermenu’s.

In dertien vestigingen van La Place (onderdeel van Jumbo) zijn speciale speelhoeken ingericht met een Efteling-thema. Het is de bedoeling er uiteindelijk in alle vernieuwde en nieuwe restaurants in Nederland zo'n Efteling-hoek komt. Verder zijn de Efteling-kindermenu's verkrijgbaar in alle Nederlandse vestigingen van de horecaketen.

Advertentie

Bekendheid buiten het park

Creatief directeur Olaf Vugts van de Efteling vertelt dat het merk ook buiten de poorten van het park gezien wil worden. 'Door de samenwerking met La Place kunnen we een vers en verantwoord kindermenu combineren met Efteling ‘fun’, zowel in de gethematiseerde smultasjes als in de sprookjesachtige speelhoeken in de La Place vestigingen.'

Directeur Bart van den Nieuwenhof van La Place: 'We deelden samen de ambitie om een leuk en verrassend kinderconcept te ontwikkelen waarin de kracht van La Place en de Efteling samenkomen.'

De Vrolijke Noot

Tegelijkertijd brengt de Efteling de horecaketen naar het sprookjespark. Op 26 juli opent een La Place in de Efteling met de naam 'De Vrolijke Noot'.

Website Looopings meldt dat bezoekers daar 's ochtends terecht kunnen voor koffie, thee en taart, tijdens lunchtijd voor een vers broodje, salade of pizza en 's avonds staan burgers en friet op het menu. La Place verzorgt het assortiment.

Kinderen kunnen voor 4,95 euro zelf een menu samenstellen. Daarbij krijgen ze de keuze uit een belegd broodje of een burger, een bakje komkommer of tomaat, een sapje, smoothie of limonade. Het 'kindersmulmenu' bevat ook een doeboekje met kleurpotloden, een cadeautje en een muntje voor een ijsje. Het thema wisselt per seizoen.

premium

Registreer en probeer 1 maand gratis

Om dit artikel te kunnen lezen heb je een Premium account nodig. Registreer nu en probeer de eerste maand gratis.

Probeer 1 maand gratis Abonneer direct

Reacties: 1

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Han Messie
DE VROLIJKE NOOT

De timpaan waar een sierlijke lier
boven hazelnoottwijgen prijkt
noodt bij opgewekte klanken
te genieten van spijs en drank
achter de glazen gevel
vol wijde hoekige ogen
door jeugdig bladergroen omrand

verse groente zuivel en fruit
zenden hun frisse uitstraling
over zoet wenkend gebak
tussen heerlijke vruchtensappen
waar bescheiden -toch schalks- beste wijn glanst

hier werken mensen van de Efteling
met smaak en gemoed der elfen.
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie