The Famous Grouse proost met Vaderdag op vaders én vaderfiguren

Campagne biedt bonusvaders buurtvaders of moeders die ook vaders kunnen zijn, de kans op overnachting in het tiny house van het whiskymerk.

The Famous Grouse proost met Vaderdag op vaders én vaderfiguren
Publicis Groupe

Whisky-merk The Famous Grouse wil op Vaderdag proosten op, biologische, vaders en op vaderfiguren. Die mannen zijn volgens het merk in deze tijd minstens zo belangrijk. The Famous Grouse zegt daarom met een Vaderdag-actie een toost uit te brengen ter ere van de bonusvader, buurtvader of de moeders die ook vader kunnen zijn. De campagne is ontwikkeld door Publicis Groupe.

Advertentie
advertisement
The Famous Grouse proost met Vaderdag op vaders én vaderfiguren
The Famous Grouse proost met Vaderdag op vaders én vaderfiguren Publicis Groupe

Tiny whisky-house

Volgens The Famous Grouse staat whisky jaarlijks in de Nederlandse top drie van Vaderdag-cadeaus. Dit jaar maakt het merk het mogelijk om de betreffende vaderfiguur te vertellen hoe belangrijk hij of zij voor degene is: dit kan met een persoonlijke boodschap op het label van de fles. 

Onderdeel van de campagne is een incentive waarbij de vaders, én vaderfiguren, kans maken op een ‘compleet verzorgde overnachting’ in The Famous Grouse House. Dit tiny whisky-house is vormgegeven als een enorm whiskyvat. De whiskymaker claimt dat het de ultieme plek is om te relaxen en te proosten op een bijzondere band. Door de bosrijke omgeving zouden de winnende vaders zich zelfs even in Schotland wanen. Actiecodes kunnen ingevuld worden op de website

De commercial

'Vaderdag voor alle vaders'

'Meer vaderfiguren'

Naomy Laan, brand manager The Famous Grouse vindt dat vaderfiguren op Vaderdag niet vergeten mogen worden: ‘ Dat staat als een paal boven water. Naast een biologische vader is het maar wat fijn als je verschillende vaderfiguren hebt in je leven. Voor mij zijn het mensen die je verder helpen en het beste met je voor hebben. Misschien heb je zelfs meer vaderfiguren dan je in eerste instantie denkt. Vaderdag is een mooi moment om daar eens bij stil te staan.’

Lees ook: In Nederland op vakantie naar Schotland in 'mancave' The Famous Grouse House

Plaats als eerste een reactie

Advertentie