PSV Kersttrui van Energiedirect dit jaar in formaat 19 bij 13 meter

Het formaat van de kersttrui slaat op het oprichtingsjaar van de voetbalclub.

De jaarlijkse PSV Kersttrui

Energiedirect.nl, rugsponsor van PSV, onthult vandaag naar eigen zeggen de grootste kersttrui van Europa. 'Daarmee kondigen we de zesde editie van de PSV Kersttrui aan. Fans maken vanaf vandaag kans op het winnen van de nieuwe kersttrui. Daarmee kunnen ze extra warm aanschuiven bij het kerstdiner.'

Advertentie
advertisement

Het ontwerp van de PSV Kersttrui verscheen groots aan de gevel van het NH Hotel in Eindhoven. De enorme trui is 19 bij 13 meter, een verwijzing naar het oprichtingsjaar van PSV. Het is niet de eerste keer dat Energiedirect.nl uitpakt bij de lancering van het nieuwe design. Zo werkte Energiedirect.nl rondom eerdere edities bijvoorbeeld samen met een tattooshop en lanceerde zij vorig jaar de trui door middel van een PSV Kerstsingle met John de Bever. 

De trui is tot 9 december te zien. Fans maken kans op het winnen van de nieuwe PSV Kersttrui via energiedirect.nl/psvacties.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie