Sloddervos-mama Kruidvat in pyjama over het schoolplein

De volgende commercial in de serie met chaotische Lies: ‘Opstartmomentjes na de vakantie’.

Haast-ontbijt
Kruidvat

Kruidvat luidt de zomer uit met een nieuwe commercial in de serie met ‘chaotische moeder Lies’. Zij moet haar kinderen weer voor de eerste keer naar school brengen, maar slaapt door haar wekker heen, met haastige ochtendrituelen tot gevolg. ‘We gaan er weer VOORdeel’, roept de retailer aan het einde van de commercial. Volgens Kruidvat geldt voor veel mensen dat ze weer een beetje op gang moeten komen en wennen aan de hectiek van alledag. Dit is de commercial:

We gaan er weer VOORdeel commercial | Kruidvat nazomer campagne

Kruidvat wekdienst

Kruidvat borduurt op social media voort op de campagne. Daar zijn korte en vrolijke scènes te zien van de verschillende ‘opstartmomentjes’ van Lies. Kruidvat roept zijn volgers vervolgens op om vrienden, collega’s of familieleden te taggen die ook wel eens last hebben van zulke momenten. Kruidvat: ‘Zoals die collega die zich steevast verslaapt of die vriend die met twee verschillende sokken op het werk verschijnt.’

Zij kunnen worden opgegeven voor Kruidvat Wekdienst, waarbij Kruidvat een team zegt te hebben klaarstaan om te helpen met goed opstarten. ‘Met de voordelige verzorgings- en beautyproducten van Kruidvat.’ Ook geeft Kruidvat speciale ‘opstartpakketten’ weg vol Kruidvat-producten die je helpen bij je ochtendroutine.

De campagne is vanaf maandag zien. De introductie wordt op verschillende manieren ondersteund, zoals op tv, radio en social media.

Credits

Kruidvat: Deborah Klein, Ingeborg Ligteringen en Brenda Smith
Reclamebureau: DDB Unlimited & Eigen Fabrikaat
Productiemaatschappij: Annomann
Mediabureau online: GHG Mediabureau
RTV: Initiative
Social media: Blossom
Geïntegreerd concept: DDB Unlimited & Eigen Fabricaat

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie