Uber Eats bezorgt Dokter Bibber thuis

Bezorging  van spellen is onderdeel van samenwerking met spellenmaker Hasbro

Hasbro - Bring Home the Fun
Hasbro

Speel en- entertainmentbedrijf Hasbro is een samenwerking gestart met Uber Eats. Het online bestel- en bezorgplatform gaat de gezelschapspellen van Hasbro bezorgen tot aan de deur. De spellen kunnen op dezelfde manier besteld worden zoals normaal eten wordt besteld. De bedrijven willen door de samenwerking het leven van de Nederlanders comfortabeler maken in deze roerige tijden.

Hasbro gaat samenwerken met Uber Eats
Hasbro gaat samenwerken met Uber Eats

Kinderen thuis spelenderwijs ontwikkelen

In de app van Uber Eats is de digitale shop ‘Hasbro Speelgoed en Spellen’, ingericht waar de spellen uit te kiezen zijn. Vervolgens worden de spellen contactloos geleverd. De spellenmaker, bekend van onder andere Triviant, Dokter Bibber, Play Doh, Twister en Monopoly geeft aan dat de samenwerking onderdeel is van de wereldwijde campagne ‘Bring home the fun’. Deze campagne heeft als doel om ouders en verzorgers tips en trucs te geven om kinderen thuis bezig te houden en ze spelenderwijs te laten ontwikkelen.

Verkoop puzzels en speelgoed gestegen

Hasbro’s samenwerking met Uber Eats is logische samenwerking te noemen. Nederland is sinds de uitbraak van het coronavirus massaal aan het puzzelen geslagen en zijn actief bordspellen aan het spelen. Het aantal orders van bordspellen, puzzels en educatief speelgoed is enorm gestegen. Zo stond een bordspel van spellenmaker Jumbo, aan het begin van de lancering van Amazon in Nederland, in de top tien van bestverkopende producten.

Bestek bij Dokter Bibber

Dat het platform van de bezorgdienst Uber Eats nog niet helemaal voorbereid is op de samenwerking is te zien tijdens het bestelproces. Zo kun je bij de bestelling van bijvoorbeeld Twister een opmerking achterlaten voor de keuken, en aangeven of je voedselallergieën of speciale dieetwensen hebt, want dan zou je contact op moeten nemen met het restaurant voordat je de bestelling plaatst. Uiteraard kan er voor het afrekenen ook nog het aangevinkt worden: 'Voeg bestek, rietjes enz. toe.' 

Volg hier ons liveblog over de coronacrisis

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie